February 22, 2011

Ny taske i patchwork

Jeg øver mig stadig på at sy patchwork. Dette er fronten til en taske jeg leger lidt med. Den er syet sammen af forskellige stoffer i sort/hvide farver, og jeg har selv tegnet op mønsteret i et abstrakt design. Der er blevet strøget kraftig vlies på for at stive stykket af, og derefter er der strøget dobbeltsidig vlisseline på, hvor foer stoffet er limet på med på bagsiden. Til slut er der syet skråbånd på hele vejen rundt.
Jeg er ikke tilfreds med mønsteret. Det er blevet lidt kedeligt. Jeg havde forventet noget andet. Måske der skulle have været en kraftig farve tilstede, som en slasgs kontrast til de sorte farver? Jeg laver den nu færdig. Det bliver en træningstaske!

En anden sjov ting, som jeg somme tider spekulerer på er, hvad mon andre kreative laver imens de kreerer? Personligt lytter jeg rigtig meget til lydbøger, eller audiobooks. Lige for tiden er det Jeaniene Frost´s serie om vampyren Cat og hendes kæreste Bones. Jeg køber bøgerne på http://www.audible.com/, og downloader den til min pc og iPod. Utroligt nemt og funktionelt. Hver bog er i gennemsnit ca 10 timer lang, så der er mange timers underholdning. Ud over vampyrhistorier. lytter jeg også til Clarissa Pinkola Estes, som er forfatteren til "Kvinder der løber med ulve". Hendes audiobooks er helt suverene!

No comments:

Post a Comment