July 05, 2009

Den kvindelige kraft


Jeg kan godt lide at læse bøger om filosofi, spiritualitet, kunst og kreativitet. Den bog jeg er ved at sluge lige nu, er "Gudindens genkomst" af Majbritte Ulrikkeholm. Bogen har taget mig med på en indre rejse tilbage til femininitet, kvindelighed, kraft, kunst og frigørelse. Det er virkelig spændende læsning, og den kan læses af alle.
Jeg opdager mere og mere, at jeg har en "kreativitetsblokering" og arbejder på et følelsesmæssigt og mentalt plan på, at frigøre den kreative kraft, så jeg nemmere kan gennemføre de planer som jeg har. Det er et underligt arbejde. Jeg opdager, at jeg har det hele i hovedet, og har store problemer med at kanalisere det ud gennem fingrene. Et af de store hovedemner er: "præstationsangst".
Der er sket noget andet spændende: Jeg blev optaget på Diplomuddannelsen i børnekulturformidling på Scenekunstens udviklingscenter, Odsherred Teaterskole. Det er en virkelig dejlig ting, og jeg glæder mig meget. Jeg har dog ikke sagt ja tak endnu, da jeg venter på afgørelse på, om jeg kommer ind på Syddansk Universitets linie: Master i æstetiske læreprocesser. Hvis jeg kommer ind, skal jeg virkelig i gang med at vælge retning. Kommer jeg ikke ind, så tager jeg med smil i hjertet til Odsherred :-)

No comments:

Post a Comment