March 18, 2009

Nu skal der laves trolde!

I børnehaven, hvor jeg arbejder, har man et trolde-tema som gennemsyerer hele stedets indretning. Jeg er blevet bedt om, at lave 2 stk trolde som skal sidde højt oppe på to halv-vægge, og kigge ned på børnene.
Jeg har i et stykke tid samlet pels-rester sammen til projektet.
Troldenes hoveder skal laves af træmoddeler-masse. Jeg vil tage en stor rund flamingokugle og dække den med papmasche. Så skal ansigtet modelleres ovenpå. Denne gang skal jeg huske at tage billeder af hele processen undervejs, så jeg kan bruge den til videre dokumentation.
Troldene skal være omkring 1 meter høje, og virkelig, virkelig frække. Kroppen skal laves af en gammel sækkestol, som jeg bagefter limer pels på i forskellige farver. Jeg har det hele i hovedet! Jeg glæder mig til at begynde at få det ud i handling.
Til min store sorg, måtte jeg melde afbrud til et kursus jeg havde tilmeldt mig i næste uge. 4 weekender med dukkemageri. Stort suk. Jeg havde glemt at jeg skulle til personaledag i børnhaven.... Jeg håber inderligt at jeg kan komme afsted en anden god gang. Der er ikke for mange kurser i dette her i Danmark.
Her er et link til kurset Det betyder at der er ledige pladser.

For flere år siden, var jeg på kursus med Astrid Bernt. Dette kan varmt anbefales. Hun laver akurat den type fantastiske dukker, som jeg elsker: magiske, mytiske og sjove!


En dukkmager-kursus kalender? Det var en ide....

No comments:

Post a Comment