August 31, 2011

WIP Forunderlige eksistenser # 1: Heksen Hilda DEL 2

Klik her for at gå til DEL 1

Hilda er ved at være færdig. Hun er blevet rigtig god, og jeg er godt tilfreds med resultatet. Der mangler et par småting som hendes hæklede krave og lidt farve på hænderne. Jeg mangler også at fjerne lim limrester med acetone, men det bliver først i morgen, når jeg kan stå udenfor med det.Her en en opsummering af nogle af de ting jeg lærte.
 • Jeg skal øve mere på hænder. Jeg har opfundet en metode, som fungerer for mig, men jeg skal arbejde meget mere på at lære det ordentligt. Jeg skal muligvis have en tegning foran mig når jeg arbejder, fordi hænderne bliver ofte for store, og det skyldes, at leret giver sig, når det bliver varmet op.
 • Jeg skal lære en grundmodel til kjoler. Den jeg anvendte i dag var ikke helt perfekt. Der opstår meget limrestegriseri, når det hele skal limes. 
 • Jeg skal være opmærksom på størrelse, samt at forholdene skal passe sammen. 


2 comments:

 1. Hi, I would love for you to be in our book at ADO can you please send me one of your great photos!

  ReplyDelete
 2. Hi Paula, Sorry, I never recieved your comment :-( I would have love to be in the ADO book... I didn´t think my dolls were good enough to be a part of that project. I must figure out how to make Blogger send me an e-mail when I recieve a comment on the blog.
  Thank you though for asking me!
  Love Ann

  ReplyDelete