May 29, 2011

NY dukke + Tur til Odsherred

Dette er et billede af en dukke jeg er i gang med. Øjnene funker ikke... Alt for langt ude. Om igen, og start forfra :-) 


Dette er det lille kapel som ligger i Annebergparken i Nykøbing Sjælland. Det ligger ved siden af de "hjerneløses kirkegård". Bagerst i kapellet er der et operationsrum, hvor de fjernede hjernerne, inden de begravede patienterne. Uhyggelig historie. Kirkegården ligger utroligt naturskønt og der er så fredeligt. 

På bænken udenfor kapellet er der skrevet med sort tusch: "Livet er manisk. Døden er dejlig fredelig". Gad vide, hvem der skrev det?


Nede ved vandet stod et gammelt bord og en stol. På bordet lå en perfekt hjerteformet sten med udtørrede jordklumper omkring. Det lignede et alter. 


Flemming går altid i forvejen, fordi der er så mange ting jeg lige skal se og måske fotografere.

Vi var på skrive-retræte-studievejledning-kæreste-weekend på teaterskolen Vi havde fået en hel lejlighed for os selv! Det var dejligt. Jeg fik skrevet en del på mit speciale, og Flemming fik vandret dejlige ture.

Her var vores stue. Det er nogle skønne kontrastfyldte omgivelser, da stedet oprindeligt var et sindsygehospital. 

Også et billede af stuen. Bemærk genbrugsmøblerne og det store TV som der ikke var signal på :-) Internettet virkede heller ikke, så en weekend blev ret "stille". På en god måde :-)

No comments:

Post a Comment